آلو بخارا روازاده را می توان با بافت جویدنی و طعمی شیرین و خوش طعم استفاده کرد.
آلو بخارا دارای فواید زیادی است زیرا سرشار از مواد مغذی و فیبر غذایی است.
آلو بخارا می تواند به همین شکل خورده می شود، حتی اگر در پخته شود، گاهی اوقات برای درست کردن آب نبات یا آب آلو، آلویی است که برای نگهداری خشک شده است.
برخلاف آلو تازه، آلو می تواند حدود شش ماه در انبار شما نگهداری شود. یک ظرف مهر و موم شده، آنها تا یک سال قابل خوردن می مانند.
بسیاری از ارقام آلو از دو نوع اصلی آلوی ژاپنی و آلوی بخارا منشاء می گیرند.
آلو بخارا بزرگتر و آبدارتر است و رنگ آن از زرد تا قرمز متوسط متغیر است. هنگامی که مهاجران آن را به آمریکای شمالی آوردند، هر دو نوع آلو برای رشد انواع محبوب امروزی مورد استفاده قرار گرفت.
تحقیق اکنون از فواید سلامتی مختلف خوردن این آلو حمایت می کند.
آلو بخارا برای سلامتی خطرناک تلقی نمی شود، اما مصرف بیش از حد آن می تواند باعث مشکلات گوارشی شود. آلو به طور طبیعی حاوی مقادیر بالایی فیبر غذایی محلول و محلول در آب است.
نیمی از وعده حاوی آلو بخارا، حدود 21 درصد از فیبر غذایی است. فیبر مورد نیاز مردان 50 سال به بالا و 30 درصد نیاز زنان هم سن و سال است، اما در مصرف آن دقت کنید، زیرا افزایش مصرف غذاهای حاوی مقادیر بالای فیبر غذایی باعث ایجاد گاز و نفخ می شود.
آب آلو بخارا بنوشید که می تواند نفخ و گاز معده را در برخی از افرادی که برای رفع یبوست مصرف می کنند، افزایش دهد.
همچنین لازم به ذکر است که آلو بخارا حاوی مقدار کمی آکریل آمید است.
که در هنگام خشک شدن تشکیل می شود که موسسه ملی سرطان آن را به عنوان یک سرطان زا بسیار خطرناک تایید کرده است و به مقدار زیاد در چیپس سیب زمینی وجود دارد و می توان خطر آلودگی را کاهش داد.
با خوردن آن، زیرا زیاده روی در مصرف آن مشکلات زیادی ایجاد می کند.
احساس گازهای قوی که باعث نفخ می شود، زیرا آلو بخارا حاوی مقدار زیادی قند و فیبر است.
احساس اسهال زیرا حاوی درصد بالایی از فیبر است.