فلفل دلمه قرمز یکی از سبزیجاتی است که در آشپزخانه بسیار مورد استفاده قرار می گیرد و مورد استقبال قرار می گیرد، هم به دلیل توانایی آن در اضافه کردن طعم و رنگ به غذاهای ما و هم به دلیل تطبیق پذیری آن هنگام اجرای هزاران دستور غذا.
می توانید آن را به صورت خام سرو کنید؛ برای مثال در سالاد یا در میان مواد تشکیل دهنده یک گازپاچوی خوشمزه.
یا تقریباً به هر شکلی که فکرش را بکنید پخته شده، آب پز یا تفت داده شده، فلفل دلمه قرمز در فر، فلفل شکم پر، کوبیده شده… این تنوع در آشپزی به همراه قیمت و طعم اقتصادی آن، باعث استفاده از فلفل شده است.
در اصل از آمریکای جنوبی است، در سراسر جهان گسترش یافته است. از فلفل دلمه قرمز، چیلی یا فلفل چیلی که غذای کشورهای کل قاره آمریکا را در خود جای داده است.
حتی سنتی ترین دستور العمل های رژیم غذایی مدیترانه ای؛ یا عجیب ترین غذاهایی که از شرق و آسیا به ما می رسد. کمی فلفل برای هر آشپزی مناسب است و در برخی از آشپزخانه ها لمسی که انواع فلفل دلمه قرمز تند به غذاها می دهند را نمی توان از دست داد.
چیزی که شاید کمتر شناخته شده باشد، تمام سهم تغذیه ای و ثروت اجزای خوب برای بدن ما است که حاوی یک غذای ساده و معمولی مانند فلفل است.
فلفل دلمه قرمز علاوه بر محتوای آب، کربوهیدرات، فیبر و مواد معدنی، به دلیل محتوای ویتامین بالا، به ویژه به دلیل غلظت بالای ویتامین C، تا سه برابر بیشتر از مقداری که در پرتقال ارائه میشود، متمایز میشود، که باعث میشود فلفل یکدست شود.
از بهترین منابع دریافت این ویتامین است.
برای همه اینها، امروز به شما پیشنهاد می کنیم نگاهی به این جنبه سالم فلفل بیندازید تا با جزئیات تمام خواص آن و فواید سلامتی مرتبط با مصرف فلفل دلمه قرمز را بدانید.