این روغن بسیار ریز و با رنگ زرد روشن است. بینش ما را در مورد روغن گل گاوزبان بررسی کنید.
گل گاوزبان گیاهی است که با وجود کرک های فراوان در سطح ساقه، برگ ها و گل به راحتی قابل تشخیص است که ظاهری منحصر به فرد به آن می بخشد.
بنابراین، نام گیاه از این خصوصیت گرفته شده است زیرا اصطلاح لاتین “borra” به معنای پشم مودار و خشن است و به وضوح به ویژگی متمایز آن اشاره دارد.
به کاهش کلسترول کمک می کند.
این عمل به لطف نقش امگا 6 سری آلفا لینولئیک اسید (ALA) و اسید گاما لینولنیک (GLA) انجام می شود و در نتیجه خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد.
این به دلیل توانایی امگا 6 در افزایش تولید درون زا پروستاگلاندین های سری 1 (PGE1) است که روی دیواره رگ های خونی با اثر گشادکننده عروق و تجمع ضد پلاکتی عمل می کنند.
به خصوص برگ ها و گل ها که به شکل چای گیاهی مصرف می شوند، می توانند به کاهش دمای بدن در زمانی که بالای 37 درجه است کمک کنند و علائم آنفولانزا، در درجه اول سرفه را کاهش دهند.
در واقع، برای سرفه، غرغره کردن با دم کرده برگ گل گاوزبان می تواند بسیار مفید باشد، زیرا اثر ضد التهابی روی حفره دهان دارد.
گل گاوزبان تصفیه کننده و سودوریفر دارد.
این ملک متصل به قبلی است و از خواص تاریخی گل گاوزبان می باشد.
در واقع، در زمان های قدیم از آن برای از بین بردن سموم از بدن استفاده می شد زیرا قادر به تحریک عرق کردن است که به نوبه خود یک عمل تصفیه کننده را انجام می دهد.
خواص ضد روماتیسمی دارد.
خواص ضد التهابی ALA و GLA کاربرد بالینی مهمی در مدیریت علائم مربوط به آرتریت روماتوئید، کاهش مرحله التهابی بیماری و درد ناشی از آن دارد.