آیا مواد نگهدارنده دیگری در قیسی خشک استفاده می شود؟
به غیر از دی اکسید گوگرد، قیسی زردآلو تیزابی فرآوری شده تجاری ممکن است تحت درمان های دیگری نیز قرار گیرند. این شامل افزودن مواد نگهدارنده مانند سوربات پتاسیم است تا براق تر به نظر برسند و رطوبت خود را حفظ کنند. به عنوان مثال، اغلب روی آلو و انجیر استفاده می شود. این نگهدارنده که در هضم تجزیه می شود، GRAS نیز هست. در مورد استفاده از آن اینجا بیشتر بخوانید.
شکل دیگر نگهداری فرو بردن قیسی زردآلو در محلول شکر است. اگر میوه خشک شما به نظر می رسد که روی آن یک لایه شکر وجود دارد، به احتمال زیاد این دقیقا همان چیزی است که هست.
اگرچه جعبهها یا ظروفی که میوههای خشک در آن بستهبندی شدهاند، گاهی اوقات نشان میدهند که در صورت وجود، با کدام فرآیند نگهدارنده درمان شدهاند، زمانی که شما به صورت عمده خریداری میکنید، مشخص نیست. با این حال، با توجه به مقادیر متوسطی که میوههای خشک در آن مصرف میشود، به نظر نمیرسد که هیچ یک از این فرآیندهای نگهدارنده جای نگرانی نداشته باشد.
یک استثنا قابل توجه: دی اکسید گوگرد برای کسانی که آسم دارند توصیه نمی شود. در مورد آن اینجا بیشتر بخوان.
آیا می توانید قیسی زردالو خشک خود را در خانه درست کنید؟
کاملا! در آخرین بخش این پست دستور العمل های خاصی را برای میوه های خشک تهیه شده در فر خواهید دید. یا آبگیر در اینجا چند راهنمای کلی خوب وجود دارد:
میوه خشک خود را درست کنید – خیلی آسان است!
چگونه میوه خشک خود را فقط با استفاده از فر درست کنید
خشک کردن میوه در دستگاه آبگیری
چند راه آسان برای استفاده از میوه های خشک چیست؟
- منابع:
- تبلیغات: