منشا لوبیا سفید عمده آمریکای مرکزی و جنوبی است. مناطق جنوبی و غربی مکزیک به ویژه مناطق اصلی رشد حبوبات سالم بودند.
امروزه لوبیاهای خوشمزه در بسیاری از نقاط جهان کشت می شود. از آنجایی که این گیاه بسیار مقرون به صرفه است، تقریباً تمام مناطق رشد با آب و هوای گرمسیری یا نیمه گرمسیری مناسب هستند.
آمریکای جنوبی، ایالات متحده آمریکا، آسیا و آفریقا در حال حاضر تولیدکنندگان اصلی هستند.
اول از همه: استفاده از لوبیا سفید خشک، کنسرو شده یا لوبیای تازه، تاثیر قابل توجهی بر کیفیت ندارد. با این حال، لوبیاهای تازه و خشک شده اندکی طعمدارتر از همتایان کنسرو شده خود هستند.
اگر از قوطی یا لیوان استفاده می کنید، باید مطمئن شوید که حبوبات در آب قند نگهداری نشده باشند. اما در این مورد، کافی است محتویات آن را به خوبی تخلیه کرده و سپس با آب زلال کاملاً بشویید.
این اغلب صرفاً به زمان و در دسترس بودن بستگی دارد که کدام نوع را انتخاب می کنید. لوبیا سفید تازه به ندرت در سوپرمارکت های این کشور یافت می شود. با این حال، اغلب آنچه را که به دنبال آن هستید در بازارهای هفتگی پیدا خواهید کرد.
باغبانان علاقه مند به سرگرمی نیز می توانند شانس خود را در باغ خود امتحان کنند.
بسیاری از مردم از کار اضافی معذب می شوند، زیرا لوبیاهای تازه باید قبل از پختن با دست از غلاف های بلند جدا شوند. علاوه بر این، آنها باید پس از برداشت نسبتاً سریع پردازش شوند.
لطفا هرگز لوبیا سفید تازه را به صورت خام نخورید، زیرا ماده موثره فازین موجود در آنها سمی است و گاهی باعث مشکلات بسیار شدید گوارشی می شود. اگر لوبیاها به مدت 20 دقیقه نرم بجوشد، این ماده نیز در حین پخت از بین می رود.
کار با لوبیا سفید خشک بسیار ساده تر است. از یک طرف آنها با ماندگاری بسیار طولانی تا یک سال امتیاز می گیرند.