سه فلاونوئید آنتوسیانین، رنگدانه های محلول در آب، درون لایه دانه لوبیا سیاه قرار دارند که رنگ نیمه شب را به لوبیا می دهند. لوبیا سیاه ملایم و کمی شیرین هنگام پختن بسیار نرم و خامه ای می شود، به همین دلیل است که معمولاً آنها را سرخ شده می بینید. لوبیا سیاه و برنج کامل پخته شده در زمان پخت لوبیا چیتی بسیاری از کشورها، از جمله کوبا، جایی که این غذا با نام moros y cristianos شناخته می شود، و کاستاریکا، جایی که این غذا با نام gallo pinto شناخته می شود، یک غذای اصلی است. لوبیا سیاه مورد علاقه ما در این غذای آرام آرام پخته شده با پرتقال است، یک زودپز سریع و آسان با chorizo، و این همبرگرهای گیاهی قاتل.
این لوبیاهای کوچک، سفید و بیضی به دلیل وجود همه جا در انبارهای نیروی دریایی ایالات متحده در قرن بیستم نامگذاری شده اند. با طعم ملایم، غلیظ و صاف اعطای نمایندگی پس از پخته شدن، لوبیاهای دریایی مانند پیتوس برای جذب طعم سایر مواد ایده آل هستند. آنها انتخاب سنتی برای لوبیاهای کباب پز و لوبیاهای کلاسیک پخته بوستون هستند، اما آنها به همان اندازه در خانه فلفل قرمز سفید با مرغ هستند.
لوبیا قرمز، که نام خود را از شکل پارچه مبلی جدید خود گرفته است، یک ماده رایج در فلفل قرمز است و به دلیل رنگ قرمز تیره خود، از نظر بصری جذابی به سالاد سه لوبیا می دهد. لوبیای کانلینی بسیار محبوب از نظر فنی یک لوبیا سفید است و این دو را می توان به جای هم در دستور العمل هایی مانند پاستا ای فاجیولی، سوپ سیر کننده مینسترون، کاسوله سنتی فرانسوی یا این ناچوهای کاملاً پر شده (کاملاً گیاهی) استفاده کرد.
شمالی های بزرگ صاف، سفید و کلیوی قیمت روفرشی کشدار ترک ۱۲ متری شکل بزرگتر از لوبیا دریایی ولی کوچکتر از کانلینی هستند. اندازه متوسط و چگالی کمی سبکتر آنها را به کاندیدای عالی برای سوپ و پوره تبدیل کرده است. آنها را به جای لوبیاهای کانلینی در این دیپ خامه ای با طعم لیمو استفاده کنید، یا آنها را در این سوپ لوبیا سفید دلچسب با اسفناج و رزماری امتحان کنید.
- منابع:
- تبلیغات: