در حالی که خرچنگهای پوسته نرم تازه پوستاندازی شده آنقدر نرم نیستند که بتوان آنها را به صورت پوستهای خورده کرد (همانطور که یک تعبیر خواب سیب زرد پوسته نرم میتواند مصرف کند)، هنوز هم تفاوتهای کلیدی بین خرچنگهای پوسته نرم تازه پوستاندازی شده و خرچنگهای سخت پوست قدیمیتر وجود دارد. برای تشخیص تفاوت بین خرچنگ های پوسته نرم و سخت، کاراپاس را به آرامی فشار دهید. خرچنگ پوسته نرم باید کمی بدهد.
سهولت کوبیدن: جوراب زنانه شیک پوسته نرم به مراتب راحت تر می شوند. به طور کلی، پوستههای آنها به اندازهای نرم هستند که میتوانید به راحتی آنها را با یک سری قیچی آشپزخانه برش دهید یا حتی آنها را با دست از هم جدا کنید. خرچنگ های پوسته سخت می توانند به مقداری نیروی خشن، کراکر خرچنگ یا پشت چاقو نیاز داشته باشند، مخصوصاً برای اینکه گوشت پنجه خود را بگیرند.
طعم: این مورد قابل بحث است. برخی از مردم لابستر صدفی نرم را شیرین تر، لطیف تر و خوش طعم تر می دانند. برخی دیگر متوجه می شوند که خرچنگ های پوسته سخت طعم «خرچنگی-y» شدیدتر دارند. ما در حال برنامه ریزی یک تست طعم کامل کور کنار هم هستیم، پس با ما همراه باشید.
بازده: از آنجایی که خرچنگ های پوسته نرم با آب پر می شوند، در هر پوند خرچنگ زنده گوشت بسیار کمتری نسبت به خرچنگ های پوسته سخت دریافت می کنید. حدود 30 درصد کمتر، بده یا بگیر. این امر به ویژه در پنجه ها قابل توجه است: یک خرچنگ سخت پوسته تا لبه با گوشت پر می شود، در حالی که با یک خرچنگ پوسته نرم، گوشت فقط نیمی از فضا را اشغال می کند.
معیار شماره 4: اندازه
“این شومیز دامن اتفاق برای خرچنگ دریایی نمی افتد، سلول های آنها می توانند به طور نامحدود تقسیم و تکثیر شوند.”
- منابع:
- تبلیغات: