کشمش قهوه ای حاوی ویتامین های گروه B است که در تشکیل سلول های خونی نقش دارد، از آسیب به بافت عصبی جلوگیری می کند، عملکرد مغز را بهبود می بخشد و هموگلوبین را عادی می کند.
پتاسیم تاثیر منفی نوسانات فشار خون بر رگ های خونی را کاهش می دهد و به کاهش سطح کلسترول خون کمک می کند. همچنین میوه خشک دیواره رگ ها را تقویت می کند، به جذب بهتر آهن کمک می کند، خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و لخته شدن خون را عادی می کند.
در عین حال، کشمش می تواند منجر به آلرژی، آسیب به بیماران دیابتی، گاستریت، زخم معده و غیره شود.
کشمش سبک کار قلب، کلیه ها، کبد را عادی می کند، فعالیت عصبی، حافظه را بهبود می بخشد، به مبارزه با بی خوابی کمک می کند و راحت تر از استرس جان سالم به در می برد.
این محصول دارای اثر ملین اندکی است که به همین دلیل پف کردگی را از بین می برد و فرآیندهای متابولیک را در بدن انسان بهبود می بخشد.
علاوه بر این، کشمش تعادل اسید و باز خون را تنظیم می کند، خاصیت ارتجاعی دیواره رگ های خونی را افزایش می دهد، سموم و سموم را پاکسازی می کند و به دلیل داشتن آنتی اکسیدان، روند پیری را کند می کند.
مانند نوع سیاه میوه خشک، سفید در افراد مبتلا به دیابت، چاقی و بیماری های گوارشی منع مصرف دارد.
جوشانده کشمش ایمنی را بهبود می بخشد، به دلیل محتوای بالای ویتامین ها، می تواند دما را کاهش دهد و به مقابله سریعتر با عفونت کمک کند.
این محصول بدن را از مواد مضر پاکسازی می کند، سیستم عصبی مرکزی را تقویت می کند، حرکت روده را بهبود می بخشد و برای یبوست مفید است.
جوشانده کشمش به دلیل داشتن آنتی اکسیدان دارای اثر جوان کننده است و همچنین تعادل آب و نمک را عادی می کند که تأثیر مثبتی بر فشار خون دارد.
برای زخم، گاستریت، دیابت، مشکلات لوزالمعده، چاقی، عدم تحمل فردی نمی توانید جوشانده بنوشید.
کواس بر اساس جو و کشمش تهیه می شود.