رب انار با سطوح صاف و نشکن انتخاب کنید. پوست باید آنقدر نرم باشد که خراشیده شود. اگر چنین است، می دانید که یک انار رسیده دارید. انارهای نارس دارای پوست بسیار سختی هستند که خراشیده نمی شود.[9]
اما در انارهای بسیار رسیده، پوست آن در حال شکافتن خواهد بود، زیرا دانهها پر از آب میشوند و در حال انبساط هستند که به بیرون انار فشار وارد میکند و باعث شکافتن پوست میشود. احتمال بیشتری وجود دارد که انارهایی مانند این را در پایان پاییز، زمانی که رسیدهاند، و در بازار کشاورزان محلی خود (به جای سوپرمارکت) پیدا کنید.
لباس مناسب بپوشید. قبل از اینکه دانه انار خود را جدا کنید، ممکن است بخواهید یک پیش بند بردارید یا یک پیراهن قدیمی که از لکه دار شدن آن ناراحت نیستید، عوض کنید. آب انار لباسهای شما را لکهدار میکند، بنابراین ممکن است نخواهید لباس مورد علاقهتان را در حین برداشتن دانهها بپوشید.[11]
2
سالاد کلم و انار و هویج خود را چهار قسمت کنید.[12] پوست انار سفت است و شما واقعا نمی توانید پوست انار را جدا کنید زیرا دانه ها درون غشای داخلی قرار گرفته و به آن چسبیده اند. برای رسیدن به قسمت خوراکی انار، باید پوست آن را برش دهید. برش دادن انار به ربع به جای نصف کردن، دسترسی بهتری به دانههای آن میدهد.
3
سرویس آرکوپال کاسه را با آب پر کنید. کاسه ای انتخاب کنید که بتوانید ربع های انار خود را در آن غوطه ور کنید. یک کاسه مخلوط با اندازه متوسط باید به اندازه کافی عمیق باشد. فضای کافی در کاسه بگذارید تا دست هایتان را در آن قرار دهید بدون اینکه آب سرریز شود.[13]
4
شلوار مازراتی مشکی خود را در ظرف پر آب قرار دهید.[14] از بین بردن دانه های انار در آب ساده ترین راه برای از بین بردن دانه های میوه است زیرا دانه های آن سنگین تر از غشایی است که دانه ها را احاطه کرده است. بدین ترتیب دانه ها به ته ظرف فرو می روند و غشاء به سطح می آید.[15]
متناوباً میتوانید دانهها را از روی کاسه بردارید و اجازه دهید گوشت و دانهها در ظرف بریزند (به جای اینکه انار را در آب فرو کنید).[16] به این ترتیب، وقتی تمام دانه ها را جدا کردید، می توانید بلافاصله پوست آن را دور بریزید.
با این حال، برداشتن دانهها در زیر آب، این خطر را کاهش میدهد که ممکن است بخشی از انار را روی پیشخوان خود بیاندازید و آن را لکه دار کنید.[17]
- منابع:
- تبلیغات: