خرمالو میوه ای بسیار متنوع با فواید بسیاری برای سلامتی است.
خرمالو خشک شده نیز یکی از فرآورده هایی است که از خرمالو درست میشود.
افراد باید مراقب باشند که در یک وعده زیاد غذا نخورند، زیرا مصرف زیاد خرمالو ممکن است اثرات منفی داشته باشد. با این حال، خوردن آنها در حد اعتدال ممکن است تأثیر مثبتی بر سلامت فرد داشته باشد.
مردم می توانند میوه خرمالو را به روش های مختلف بخورند. برای خوردن خرمالو به تنهایی، افراد می توانند:
آنها را به صورت ورقه ای برش دهید
آنها را از وسط برش دهید و گوشت را با قاشق جدا کنید
آنها را مانند یک سیب بخورید
بهتر است خرمالو را در حالی که هنوز سفت و نارس است خریداری کنید. سپس آنها می توانند در یک کاسه میوه رسیده شوند.
اگر فردی بخواهد روند رسیدن را تسریع کند، می تواند آن را در کنار موز یا سیب قرار دهد. این میوه ها اتیلن را آزاد می کنند که گازی است که به دلیل خواص رسیدن میوه شناخته شده است.
فرد ممکن است خرمالوی فویو را بخورد، چه رسیده باشد و چه نارس. خرمالو هاچیا وقتی نرم باشد بهتر است زیرا تلخی کمتری دارد.
مردم همچنین می توانند خرمالو را به وعده های غذایی خود اضافه کنند. به عنوان مثال، افراد می توانند:
خرمالو خشک را به نان، کیک و سایر محصولات پخته شده اضافه کنید
از خرمالو تازه در سالاد، ترشی یا سس استفاده کنید
گوشت را پوره کرده و به ماست یا بستنی اضافه کنید
خرمالوی خشک یا تازه را به عنوان رویه روی غلات، موسلی یا گرانولا اضافه کنید
تانن ها و فیبر غیرقابل هضم با اسید معده ترکیب می شوند و توده سختی را تشکیل می دهند.
واکنش های آلرژیک به خرمالو نادر است اما ممکن است رخ دهد. آلرژی ممکن است خفیف باشد، با علائمی مانند معده درد یا حالت تهوع همراه باشد، اما ممکن است آلرژی به خرمالو به شوک آنافیلاکتیک منجر شود.
برخی گزارش ها ارتباط بین آلرژی به لاتکس و احتمال واکنش های آلرژیک به خرمالو را نشان می دهد.