سبک های سس فلفل تند و نحوه استفاده از آنها را در این مقاله برای شما شرح خواهیم داد.
هنگامی که به میزان گرمایی که می توانید تحمل کنید مطمئن شدید، تنها کاری که باید انجام دهید کاوش و آزمایش است! در اینجا چیزی است که باید در مورد برخی از محبوب ترین سس های تند جهان و بهترین راه های استفاده از آنها برای پختن هر غذایی بدانید.
احتمالاً سس تند سبک لوئیزیانا را بیشتر به عنوان تاباسکو یا رد هات می شناسید، سس نازک و کمی نمکی که می تواند به عنوان چاشنی یا مواد پخت و پز استفاده شود. این معمولاً ترکیبی ساده از فلفل چیلی، سرکه و نمک، پوره شده است.
اگرچه برخی از سبک ها یک قدم فراتر رفته و محصول پوره شده را تخمیر می کنند. تطبیق پذیری و ملایمت نسبی تاباسکو در مقیاس سس تند، آن را به یک سس عالی تبدیل می کند که اگر ابتدا ذائقه های گرماجوی خود را وسوسه می کنید، آن را امتحان کنید.
محل استفاده: در مارینادهای گوشتی (واقعاً طعم این ساندویچهای گوشت خوک کشیده را افزایش میدهد)، به عنوان پایه سس برای سرخ کردنیها، کاسههای رشته فرنگی و غذاهایی مانند پاستا سوسیس کریول، و با سخاوت روی تخممرغها میپاشید.
پیتزا، تاکو، برگر و موارد دیگر. یا از آن در هر یک از این دستور العمل های الهام گرفته از بال بوفالو استفاده کنید سس تند به سبک لوئیزیانا پایه این سس مرغ پخته است.
میتواند وسوسهانگیز باشد که درست داخل آن بپرید و تخممرغهای صبحگاهی خود را با سس فلفل ارواح بپاشید، اما قبل از شروع کار، در مورد میزان حرارتی که میتوانید تحمل کنید واقع بین باشید. برخی از سسها فوقالعاده قوی هستند، بنابراین حتی کمی هم میتواند چشمان شما را در یک لحظه آب کند.
کجا از آن استفاده کنید: مخلوط با برنج یا غذاهای نودل مانند میگو پد تایلندی، در سس هایی مانند لعاب روی این بال های شیرین Sriracha، مخلوط شده در هر سوپ، یا ریختن روی همه چیز از ماک و پنیر گرفته تا املت. کمی با مقداری سس مایونز مخلوط کنید تا یک سس مایو خوشمزه سریراچا درست کنید که به عنوان یک سس خوشمزه روی ساندویچ ها یا دیپ برای سیب زمینی سرخ کرده عمل می کند.