زیره سبز خیراندیش نوعی ادویه است که در آشپزخانه ها زیاد استفاده می شود و با فوایدش جلب توجه می کند.
می توانید مقاله ما را یادداشت کنید تا با کمی جزئیات بیشتر به جایگاه زیره در آشپزخانه خود بپردازید و در مورد اثراتی که در صورت مصرف روی سلامتی شما ایجاد می کند مطلع شوید.
زیرا این خطوط شامل کسانی است که در مورد زیره کنجکاو هستند و دستور العمل های خوشمزه با زیره.
گیاه زیره که در زبان لاتین به نام “Cuminum cyminum” شناخته می شود، در واقع به عنوان گیاه جعفری شناخته می شود. شفای آن در دوران باستان توسط تمدن های رومی و یونانی کشف شد.
گیاه زیره که برای درمان بسیاری از بیماری ها مصرف می شود، دارای ساختار برگ های قطعه بندی شده و بدون کرک است. قسمت های میوه گیاه زیره را که در اردیبهشت و خرداد بالغ می شود گرفته و ادویه زیره به دست می آید.
زیره یک منبع دارویی است که می توان آن را به عنوان ادویه و چای مصرف کرد. روغن زیره به روش پرس سرد از گیاه زیره هم در مواد غذایی و هم در زمینه مراقبت از پوست استفاده می شود.
زیره بیشتر در نواحی مدیترانه شرقی و خاورمیانه محیط زندگی را برای خود آماده کرده است. در کشور ما زیره در اطراف قونیه و اسکی شهیر کشت می شود.
نه تنها در غذاهای ترکی، بلکه در غذاهای هندی، مکزیکی، اروپایی و عربی نیز برای طعم دادن به غذاها ترجیح داده می شود. استفاده از زیره در ادویه کاری و طعم دهنده آن نیز از ویژگی های آن است.
در طب ایرانی زیره را برای پیشگیری از بیماری های فلج به بیماران توصیه می کنند. فواید زیره سبز که فواید زیادی دارد توسط ابراهیم ساراچ اوغلو و بسیاری از کارشناسان به بیماران در زمینه گیاه درمانی توصیه می شود.
برای اینکه جایی برای زیره در آشپزخانه تان باز کنید، می توانید به هر بازاری بروید و زیره بخرید. قیمت زیره بین 5 تا 10 لیر متغیر است. با این مقدار می توانید حدود 100 گرم زیره بخرید و به مدت طولانی از آن استفاده کنید.