بخشی از دلیل وجود زردچوبه فله در پودر کاری به این دلیل است که عنصر خوش طعمی را به غذا اضافه می کند. اما زردچوبه نیز می تواند نقش مهمی در هضم آن غذا داشته باشد.
زردچوبه به دلیل خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی خود می تواند به هضم سالم کمک کند.
در طب آیورودا به عنوان یک عامل شفابخش گوارش استفاده می شود. اکنون طب غربی شروع به مطالعه منبع مورد اعتماد کرده است که چگونه زردچوبه می تواند به التهاب روده و نفوذپذیری روده کمک کند، دو معیار کارایی گوارش شما.
زردچوبه حتی به عنوان درمانی برای سندرم روده تحریک پذیر نیز مورد بررسی قرار گرفته است.
همان عوامل موجود در زردچوبه که از سلامت دستگاه گوارش حمایت می کنند، در صورت مصرف زیاد باعث تحریک می شوند.
برخی از شرکت کنندگان در مطالعاتی که در مورد استفاده از زردچوبه برای درمان سرطان مورد بررسی قرار گرفتند، مجبور شدند منبع معتبر را کنار بگذارند، زیرا بر هضم آنها تأثیر منفی گذاشته است.
زردچوبه معده را تحریک می کند تا اسید معده بیشتری تولید کند. در حالی که این امر به هضم برخی افراد کمک می کند، اما واقعاً می تواند برای برخی دیگر تأثیر بگذارد.
زردچوبه اخیراً به دلیل توانایی های آنتی اکسیدانی آن مورد توجه قرار گرفته است. به نظر می رسد اثر آنتی اکسیدانی زردچوبه آنقدر قوی است که ممکن است مانع از آسیب دیدن کبد شما توسط سموم شود.
این می تواند خبر خوبی برای افرادی باشد که داروهای قوی برای دیابت یا سایر شرایط سلامتی مصرف می کنند که ممکن است با استفاده طولانی مدت به کبد آنها آسیب برساند.
کورکومین به عنوان یک درمان سرطان نویدبخش است. منابع مورد اعتماد مطالعات نشان می دهد که دارای اثرات محافظتی در برابر سرطان پانکراس، سرطان پروستات و مولتیپل میلوما است.
خواص تصفیه کنندگی زردچوبه نیز ممکن است باعث خونریزی راحتتر شود. مشخص نیست چرا این اتفاق می افتد. سایر فواید پیشنهادی زردچوبه، مانند کاهش کلسترول و کاهش فشار خون، احتمالاً به نحوه عملکرد زردچوبه در خون شما مربوط می شود.
افرادی که از داروهای رقیق کننده خون مانند وارفارین (کومادین) استفاده می کنند باید از مصرف دوزهای زیاد زردچوبه اجتناب کنند.