همانطور که از نام چاقو قصابی پیداست، در درجه اول برای شکستن اجساد استفاده می شود. دارای تیغه بلند و منحنی است که به شما امکان می دهد غضروف، استخوان کوچک و پوست سخت را برش دهید.
چاقوی شکستن همان چیزی است که قبل از تغییر به قیچی روی یک بدنه استفاده می کنید، بنابراین اگر دوست دارید شکار کنید و گوشت را خودتان برش دهید، ضروری است.
تیغه استیک با تیغه بلند و پهن خود، احتمالاً قابل توجه ترین تیغه در کیت چاقوی قصابی است. اگرچه شبیه تبر به نظر می رسد، اما با تیغه پهن و نوک صاف خود، در واقع سبک تر و نازک تر از یک برش گوشت است.
در درجه اول برای بریدن قطعات بزرگ گوشت، جدا کردن استخوان ها و همچنین بریدن گریستل استفاده می شود.
قیچی گوشت دارای لبه سختی برای مقاومت در برابر هک های مکرر بدون بریدگی یا فرورفتگی است. چاقوی شما به اندازه بازوی شما خوب است. آنها خیلی تیز نیستند زیرا به نیروی ضربه شما بستگی دارند.
وقتی یک استیک آبدار و خوب برای خوردن دارید، یک چاقوی شام ساده این کار را نمی کند. آنچه شما نیاز دارید یک چاقوی استیک است.
بهتر است استیک را با تمام آب آن میل کنید، بنابراین باید چاقوی استیک باشد. بسیار تیز است تا به راحتی گوشت را بدون فشار دادن تمام آب آن برش دهید.
استفاده از چاقوی کسل کننده برای برش گوشت خطرناک است زیرا هنگام برش باید نیروی اضافی وارد کنید. همچنین ناامید کننده است و می تواند منجر به غیر ضروری شود.
خستگی. برای جلوگیری از خستگی و همچنین پاره شدن الیاف گوشت به جای بریدن، چاقوهای قصابی باید مرتباً تیز شوند.
برخی از چاقوهای قصابی را می توان با ظرف شست، اما شستن با دست همیشه بهترین کار است. ظرفشویی می تواند فولاد را خورده کند. به یاد داشته باشید که فولاد ضد زنگ لزوماً به این معنی نیست که این فلز 100٪ در برابر خوردگی مقاوم است.