سالیکورنیا گیاه یک سبزی ساحلی است. ضخامت ساقه های گوشتی آن حدود 4 میلی متر است. ارتفاع گیاهان شاخه دار تا 30 سانتی متر می رسد.
سالیکورنیا به عنوان جایگزینی برای نمک محبوبیت خاصی دارد.
سالیکورنیا تمام مناطق جزر و مدی صاف را به عنوان یکی از اولین گیاهان مستعمره می کند، زیرا می تواند غلظت بالای نمک را به خوبی تحمل کند (و شما می توانید آن را بچشید).
این در امتداد کل سواحل اقیانوس اطلس و دریای شمال و همچنین در دریای مدیترانه رخ می دهد. همچنین ذخایر بزرگی در سواحل اقیانوس آرام مکزیک و ایالات متحده وجود دارد.
در وات آلمان شمالی، سالیکورنیا ذخیره گاه طبیعی است و ممکن است برداشت نشود. همچنین در حوضه های ساحلی در فرانسه و مکزیک رشد می کند. برداشت با دست یا ماشین انجام می شود.
سالیکورنیا خام یک غذای جانبی عالی برای سالاد است زیرا ترد و خوش طعم است. فقط باید برای مدت کوتاهی در غذاهای گرم پخته شود تا با لقمه آبدارش امتیاز کسب کند. وقتی خشک شود، یک جایگزین عالی برای نمک است.
سالیکورنیا بسیار شور است. در واقع آنقدر شور است که بسیاری از مردم مستقیماً از آن به عنوان جایگزین نمک استفاده می کنند. به عنوان یک سبزی دریایی، برای گیاهخواران نیز ایده آل است.
میتوانید قبل از سرو، چند ساقه سمفایر تازه را به سبزیجات یا پاستای دلخواهتان اضافه کنید. تخم مرغ صبحانه یا نان و کره شما با ادویه سامفایر یک نت دریایی عالی دریافت می کند.
سالیکورنیا عمدتاً در مناطق ساحلی اروپای مرکزی است. این گیاه با ارتفاع 5 تا 40 سانتیمتر از خانواده غازها است و در لبههای مسطح گلی و در مجاورت دریا یافت میشود.
گل ها در پشت فلس های کوچک خود پنهان شده اند، بنابراین در نگاه اول آنها را نمی بینید.
به عنوان یک سبزی، برای دهه ها در آشپزخانه استفاده می شود، به ویژه به عنوان همراه با غذاهای ماهی و سالاد. از این گیاه در صنعت شیشه نیز استفاده می شد.
به منظور کاهش نقطه ذوب در حین تولید، گونه های خاصی از گیاه به جرم شیشه داغ اضافه شد. به همین دلیل است که لقب گیاه را به گیاه «لرد شیشه ای» داده اند.